Arvika Småbåtshamnar AB
Betalningsalternativ

Kortbetalning (VISA, MASTERCARD, samt de flesta övriga betalkort. Swish är ett godkänt betalningsalternativ för svenska bankkunder.

Bokningsvillkor

Arvika Småbåtshamnar AB tillämpar endast förbokning av ställplatser för Husbilar, dessa kan bokas i 24 alternativt 48 timmar, incheckning sker tidigast från 14:00 ankomstdagen, utcheckning sker senast 14:00. Platserna är utrustade med el, kostnad för att bruka den ingår i hyran. Dessutom kan dusch och toalett användas i servicebyggnaden utan avgift. Betalning sker i förskott. Och betalningen är bindande, och någon återbetalning är ej möjlig.

Åldersgräns för bokning

För ingå boka måste du vara minst 18 år. Du kan bli ombedd att visa legitimation vid kontroll av vår personal.

Arvika Småbåtshamnar AB:s ansvar

Arvika Småbåtshamnar AB är ansvarig för skada som åsamkas dig genom bevisad vårdslöshet av hamnvärden eller av denne anställd personal, inom ramen för deras tjänsteåligganden.

Arvika Småbåtshamnar AB ansvarar inte för skada som drabbat dig av utomstående eller annan gäst, inte heller skada som legat utanför Arvika Småbåtshamnar AB:s kontroll.

Klagomål / Reklamationer

Om inte våra husbilsplatser uppfyller utlovat skick, vill vi att ni anmäler det inom 24 timmar efter ankomst, så vi har en möjlighet att rätta till det. Fel som uppstått under vistelsen vill vi att du anmäler snarast.