Bättre sanitets utrymmen.

20 November - 2019

Hej kära gäster!

Lite information om förbättringar.

Vi kommer under vintern 2019/2020 färdigställa 3 nya toaletter, varav en är anpassad för rörelsehindrade personer, ramp för rullstol är klar att använda, dessa är belägna på kortsidan av huset, med en egen ingång. I anslutning till samma ramp finns 2 dusch-rum, med en egen ingång, som också är under ombyggnad. Dessa bägge dörrar öppnas med kod som ni erhåller på er biljett med streckkod vid betalning och bokning. Utrymmet vid toaletterna är utrustad med en tvättmaskin och torktumlare, dessa kan brukas vid behov.

Tillgång till köket på framsidan, förbättras också via en ramp, som är anpassad för rullstol, dessutom är köket nu utrustat med en ny spis och en diskmaskin. Dörren öppna med samma kod som de andra dörrarna.

Vi ha gjort en tillbyggnad på baksidan av huset, vid kortsidan, där ni under tak kan tömma er latrin, en pissoar med handfat är också installerad, för att minska belastningen på de tre WC som finns. Vi undersöker möjlighet att tömma gråvatten utanför kortsidan, när ni ändå eventuellt ska tömma er latrin, detta kommer om det går att genomföra, att iordningställas under våren 2020, tills dess sker tömningen på spolplattan, som tidigare, nära kranen i hamnen.